Modestos is een stichting die helemaal draait op vrijwilligers met een hart voor dieren. Wij streven niet naar winst, wij willen alleen de kansarme dieren zo goed en liefdevol mogelijk helpen. En die hulp is hard nodig. Op allerlei manieren.

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die graag dieren vanuit Griekenland op een fysieke manier willen helpen, bijvoorbeeld als gastgezin, als vluchtbegeleider of als huisbezoeker. Maar ben je niet in de gelegenheid om ons fysiek te helpen en wil je toch wat betekenen voor de honden in het buitenland? Denk dan eens aan een donatie. Omdat Modestos een stichting met een ANBI status is, komt je donatie dus in aanmerking voor belastingaftrek. Meer uitleg daarover vind je op de website van de belastingdienst.

Doneren via Ideal of creditcard

Een donatie is zeer welkom. Mocht je ervoor kiezen om Modestos financieel te steunen, dan zullen wij je op de hoogte houden over wat er met je geld gebeurt om de dieren te helpen. Dit kan van alles zijn; het betalen van een dierenartsrekening, het kopen van voer, het castreren of steriliseren van een dier of een vliegticket naar een beter leven. Het hele bedrag wordt besteed aan de dieren.Doneer € -


Doneren via Tikkie

Wil je op een snelle manier een eenmalige donatie doen aan Stichting Modestos? Dat kan nu heel eenvoudig via Tikkie:

Doneren via Tikkie

Contact Us

Bedankt voor uw mail. We nemen snel contact met u op

Start typing and press Enter to search