Als vluchtbegeleider maak je hét verschil voor de dieren. Je bent degene die de hond begeleidt met de eerste stap naar een nieuw gelukkig leven! Dieren uit het buitenland mogen niet alleen reizen, zij moeten worden bijgeboekt als extra bagage. Dus zonder vluchtbegeleiders kunnen er geen honden naar Nederland reizen. Daarom zijn wij altijd op zoek naar mensen die voor ons een hond willen nemen naar Nederland.

Alles wordt voor je geregeld

In principe hoef je als vluchtbegeleider weinig te doen. Onze samenwerkingspartners in Griekenland zorgen ervoor dat het dier helemaal reisklaar op het vliegveld aan komt. Reisklaar betekent dat de hond in een reisbench zit. Zij blijven bij je tijdens het inchecken totdat de hond naar de bagageruimte van het vliegtuig is gebracht. Je krijgt van hen het paspoort van de hond en die kun je op Schiphol weer geven aan de vertegenwoordiger van Modestos die, samen met de adoptanten, op jou en de hond staat te wachten.

Bijzondere bagage band

Bij je aankomst op Schiphol in de bagagehal kun je, nadat je je koffers hebt, de bench ophalen bij de band waar de bijzondere bagage aankomt. In de aankomsthal staat een vertegenwoordiger van Modestos al op jullie te wachten om de hond met paspoort in ontvangst te nemen.

Lege benches retour

De benches waarin de honden naar Nederland komen zijn van onze samenwerkingspartners in Griekenland. Om te zorgen dat de benches weer naar hen terugkomen, zijn wij ook altijd op zoek naar mensen die náár Griekenland reizen en de benches willen meenemen. Wij zorgen dat ze op Schiphol klaar staan en helpen je bij het inchecken van de bagage. Op het vliegveld van aankomst staat altijd iemand klaar om ze op te halen en je te helpen. Alle gemaakte kosten zijn uiteraard voor onze rekening.

Contact Us

Bedankt voor uw mail. We nemen snel contact met u op

Start typing and press Enter to search