Help je ons mee het dierenleed op Kos aan te pakken? In oktober 2019 gaan vrijwilligers van Modestos ervoor zorgen dat er een groot aantal katten gesteriliseerd wordt op Kos. Help ons om de katten op Kos te helpen! 

Modestos zet zich met hart en ziel in om verwaarloosde Griekse honden en katten een beter leven te geven. Maar ook wij weten dat meer sterilisaties van zwerfdieren op de lange termijn de beste manier is om dierenleed te verminderen. Elke ongesteriliseerde (zwerf) poes kan anderhalf jaar na geboorte al voor 36 nakomelingen hebben gezorgd, met alle gevolgen van dien.

Daarom zal er op 27 oktober 2019 een
 team van zes vrijwilligers van Modestos naar Kos reizen om daar in één week met hulp van lokale dierenartsen een grote sterilisatieactie uit te voeren onder zwerfkatten. Jouw steun is hard nodig om zoveel mogelijk zwerfkatten te steriliseren. Voor €45 kan je er al voor zorgen dat een poes gesteriliseerd wordt. De castratie van een kater kost €35. Het is ons doel om tenminste €2500 op te halen voor deze actie.

Help Modestos om €2500 op te halen zodat we samen de situatie van zoveel mogelijk katten op Kos kunnen verbeteren! We zouden het geweldig vinden als je ons wilt steunen. Dit kan via:

De komende maanden zullen we jullie natuurlijk op de hoogte houden van het opgehaalde bedrag en de voortgang van de actie. Mocht je op een andere manier willen helpen dan kun je altijd contact opnemen via info@modestos.nl.