Kitten Nitsa is in een gastgezin in Utrecht

Geslacht: poesje (nog niet steriel vanwege jonge leeftijd)
Geboortedatum: 26 maart 2020
Komt uit: Kos
Kan met honden: gezellig, ze werd op Kos altijd gewassen door de hond
Kan met katten: ze heeft in haar jonge leven altijd met katten geleefd, hoewel ze aan de 2 kleinere kittens die later bij het gastgezin zijn gekomen, erg moest wennen
Kan met kinderen: dat lijkt ons geen enkel probleem

Hier is Nitsa!
Wat een ontzettend leuk, lief en trouw poesje is onze Nitsa.
Op dit moment verblijft ze bij haar gastouders in Utrecht en die zijn helemaal dol op haar.

Nitsa is gevonden bij het vuilnis toen ze slechts enkele dagen oud was. Omdat ze erg klein was en zonder moeder was is ze grootgebracht met een flesje en daardoor is ze erg gesteld op menselijke aandacht. Het liefst volgt ze haar gastouders door het hele huis, waarbij ze een heel schattig ‘mieuw’ produceert, als ze even aandacht wil.
Kopjes geven en knuffelen doet Nitsa dan ook met volle overgave, af en toe resulteert dit enthousiasme in een koprol, waarna ze gewoon weer vrolijk verder gaat. Nitsa is helemaal in haar sas als je even met haar wil knuffelen. Het liefst valt ze bij je of naast je in slaap, en haar gekke slaapposes hebben al meerdere malen een lach op het gezicht van haar gastouders getoverd. Een beetje avontuur vindt Nitsa ook wel leuk, het bad en de douche staan onder volle belangstelling van Nitsa. Bang voor water is Nitsa niet echt, inmiddels is ze al vier keer uit nieuwsgierigheid in een halfvol bad gesprongen, wat na een paar seconden waarschijnlijk toch niet helemaal aan haar verwachting voldeed.
Nitsa kijkt erg uit naar een fijn permanent gezinnetje waar ze heerlijk in de watten wordt gelegd.

filmpje van onze Nitsa